2012. szeptember 17., hétfő

Friida 2011-2012

 A Friida egy évéről készült 20 perces klip az alábbi linkre kattintva érhető el.

https://vimeo.com/49533909

A videó készítésének körülményei, mint rendesen, nem az átgondoltság jegyében teltek. Sokkal inkább a lopott félórák alatti intuitív pillanatok szabták meg, hogy mi kerüljön a klipbe? Ebből fakadóan nem feltétlenül a legjelentősebb programok (nagy kirándulás, vendégség, ünnep), inkább a hétköznapok százai során készült fotók/videók jelentik a gyűjtemény gerincét. "A nagy események" idején mi is "a nagy eseménnyel" vagyunk elfoglalva, ennek okán a legtöbb fotó a szürke hézköznapok alatt készül.

Rengeteg videó lapul a számítógép memóriájában megnézetlenül (a végén a dinnyés videó is egy ilyen volt tegnap délelőttig), de önkontrollt kell gyakorolnunk. Ez a 20 perc is végtelenül hosszú lehet annak, akinek a figyelme csak rövid ideig tartható fenn, és egy perc után automatikusan továbbklikkelne. Javaslom a buborékos műanyagcsomagolást nyomkodni.


Mindeközben Helsinkiben... Niina már dolgozik a lappföldi-norvég nyaralás videóján, amit nem telefonnal (hehe), hanem az új Canon kamerájával vett fel.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése